Συγχαρητήρια Επιστολή σε Ομοσπονδίες και Εμπορικούς Συλλόγους για την Κινητοποίηση της 4-2-2016 - esm.com.gr
5127
post-template-default,single,single-post,postid-5127,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode_grid_1300,side_area_uncovered_from_content,footer_responsive_adv,qode-content-sidebar-responsive,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-16.5,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-5.4.7,vc_responsive

Συγχαρητήρια Επιστολή σε Ομοσπονδίες και Εμπορικούς Συλλόγους για την Κινητοποίηση της 4-2-2016

Η ΕΣΕΕ εκφράζει την ιδιαίτερη ικανοποίησή της για την δυναμική συμμετοχή σας στις κινητοποιήσεις της 4ης Φεβρουαρίου, με αποκορύφωμα το ιδιαίτερα επιτυχημένο πανελλαδικό κλείσιμο των καταστημάτων. Η ανταπόκριση των Εμπορικών Συλλόγων και των Ομοσπονδιών όλης της χώρας στο κάλεσμα της ΕΣΕΕ ήταν εντυπωσιακή.

Αυτό όμως που θα πρέπει να υπογραμμιστεί είναι η μεγάλη επιτυχία, του συλλαλητηρίου, που πραγματοποιήθηκε έξω από τα γραφεία της ΕΣΕΕ.

Η ΕΣΕΕ συγχαίρει τόσο τους Εμπορικούς Συλλόγους όσο και τις Ομοσπονδίες σε όλη τη χώρα για την συμμετοχή τους και την οργάνωση των κινητοποιήσεών τους τόσο σε τοπικό όσο και σε γενικό επίπεδο.

Η ΕΣΕΕ δηλώνει την αποφασιστικότητά της να συνεχίσει να διεκδικεί τα αιτήματα του ελληνικού εμπορίου μέσα και στο επόμενο κρίσιμο τρίμηνο, εκκινώντας από την επιτυχή συμμετοχή των εμπόρων σε όλη τη χώρα στην χθεσινή κινητοποίηση της.