ΔΗΚΕΔΗΜΕ - Μεγάρων Γη στο Σύνταγμα Καταχώρηση στον Οδηγό Πόλης - esm.com.gr
5112
post-template-default,single,single-post,postid-5112,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode_grid_1300,side_area_uncovered_from_content,footer_responsive_adv,qode-content-sidebar-responsive,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-16.5,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-5.4.7,vc_responsive

ΔΗΚΕΔΗΜΕ – Μεγάρων Γη στο Σύνταγμα Καταχώρηση στον Οδηγό Πόλης

Αγαπητοί επαγγελματίες,

σε μια προσπάθεια της ΔΗΚΕΔΗΜΕ για καλύτερη προβολή της πόλης μας και με αφορμή την Μεγάρων Γη που θα πραγματοποιηθεί στο Σύνταγμα τον Μάρτιο, έχει ξεκινήσει ήδη η κατασκευή μιας ολοκληρωμένης ιστοσελίδας με καθαρά τουριστικό προσανατολισμό για την πόλη.

Η σελίδα θα περιλαμβάνει εκτός από ιστορικά στοιχεία για την πόλη, μέρη και δραστηριότητες που ο χρήστης θα μπορεί να δει με φωτογραφικό υλικό αλλά και βίντεο, καθώς επίσης και διαδραστικούς χάρτες για επισκέψιμους χώρους, μνημεία, καλοκαιρινούς προορισμούς, μονές και εκκλησίες.

Ενδεικτικά αναφέρουμε πως η σελίδα θα έχει πλήρη στοιχεία για μουσεία, αρχαιολογικούς χώρους, παραθαλάσσιους και ορεινούς προορισμούς, δραστηριότητες εντός της πόλης που μπορεί ο επισκέπτης να παρακολουθήσει, όπως το έθιμο του Μάη, τα Ρουσάλια και τον Χορό της Τράτας, ήθη και έθιμα της πόλης, τοπικές ενδυμασίες, αγροτικά, πτηνοτροφικά και άλλα προϊόντα που μπορεί να βρει κτλ. Να επισημάνουμε εδώ πως έχει ήδη γίνει πλήρης καταγραφή και αποτύπωση σε διαδραστικό χάρτη όλων των μονών, εκκλησιών, εξωκκλησιών κτλ της πόλης μας και των ευρύτερων περιοχών με φωτογραφικό υλικό, ιστορικά στοιχεία αλλά και τηλέφωνα και τρόπους επικοινωνίας (όπου αυτά υπάρχουν).

Παράλληλα με την παραπάνω ιστοσελίδα, θα δημιουργηθεί μια δεύτερη που θα συνδέεται άμεσα με αυτήν και θα είναι ένας ολοκληρωμένος Οδηγός Πόλης.

Στόχος μας είναι ο Οδηγός αυτός να έχει τις περισσότερες επιχειρήσεις της πόλεως, οποιουδήποτε είδους, ώστε ο επισκέπτης να μπορεί να βρει εύκολα πληροφορίες για το που μπορεί να φάει, να διασκεδάσει, να αγοράσει τοπικά προϊόντα ή να κοιμηθεί κατά την επίσκεψή του.

Η σελίδα θα είναι 100% προσβάσιμη από κινητά, tablets και υπολογιστές ώστε ο χρήστης να μπορεί να βρει αυτό που θέλει από όπου και αν βρίσκεται ενώ ο σχεδιασμός της θα είναι στα πρότυπα της εποχής και απολύτως user friendly. Οι επιχειρήσεις θα χωρίζονται σε κατηγορίες (καφέ, bars, υπηρεσίες, ιατροί, φαγητό κτλ) και θα εμφανίζονται επάνω σε χάρτη για εύκολη αναζήτηση. Κάθε επιχείρηση θα διαθέτει δική της σελίδα με πληροφορίες, τηλέφωνα, ωράριο λειτουργίας, υπηρεσίες κτλ αλλά και εικόνες ή βίντεο εάν διαθέτει. Όλα τα παραπάνω με συγκεκριμένη αισθητική και τρόπο λειτουργίας που συμβαδίζει με τις απαιτήσεις των χρηστών σήμερα.

Στην προσπάθεια λοιπόν αυτή για μια δυναμική παρουσία και καλύτερη προβολή της πόλης μας, θα θέλαμε να ενημερώσετε σχετικά τα μέλη σας για τα παραπάνω ώστε η σελίδα να είναι ολοκληρωμένη όταν παρουσιαστεί στο κοινό αλλά και να προλάβουν την καταχώρησή των επιχειρήσεών τους κατά την ημερομηνία που η σελίδα θα δημοσιευθεί.

Αυτή την χρονιά η προβολή της πόλης στην έκθεση θα είναι κατά πολύ μεγαλύτερη και πιο οργανωμένη με αφίσες και διαφημιστικές καταχωρήσεις σε σταθμούς μετρό, λεωφορείων κτλ σε όλο το κέντρο της ΑΘήνας και σε συνδυασμό με την ιστοσελίδα η προβολή της και το ενδιαφέρον του κοινού αναμένεται να πολλαπλασιαστούν.

Το κόστος για την καταχώρηση της επιχείρησης ανέρχεται στα 20€/έτος + ΦΠΑ και οι επιχειρήσεις που ενδιαφέρονται θα πρέπει να αποστείλουν τα παρακάτω στοιχεία έως 10/2/2016 με τους τρόπους που αναφέρονται.

Η παραπάνω ιστοσελίδα θα είναι αυτόνομη στο θέμα διαχείρισης και εσόδων και θα ανήκει εξ ολοκλήρου στην ΟΠΤΙΚΑ ΜΙΧΑΛΑΡΟΣ Ο.Ε. Εάν ενδιαφέρεστε για διαφήμιση της επιχείρησής σας στην ιστοσελίδα της ΔΗΚΕΔΗΜΕ (visitmegara.gr) παρακαλούμε όπως επικοινωνήσετε με τα γραφεία και τον υπεύθυνο της για το κόστος.

Για την καταχώρηση των στοιχείων σας πατήστε πάνω στο σύνδεσμο ΚΑΤΑΧΩΡΗΣΗ ΣΤΟΙΧΕΙΩΝ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗΣ