Ανακοίνωση του Ε.Σ.Μ. για το Black Friday - esm.com.gr
5580
post-template-default,single,single-post,postid-5580,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode_grid_1300,side_area_uncovered_from_content,footer_responsive_adv,qode-content-sidebar-responsive,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-16.5,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-5.4.7,vc_responsive

Ανακοίνωση του Ε.Σ.Μ. για το Black Friday

  Το ΔΣ του εμπορικού συλλόγου Μεγάρων ευχαριστεί θερμά τους καταναλωτές για την  συμμετοχή τους στην μεγάλη εκπτωτική ημέρα ΄΄Black Friday ’’ .

Η ημέρα αυτή θα είχε γιορτινό χαρακτήρα καθώς πολλά καταστήματα της πόλης είχαν κανονίσει διάφορα events και happenings και σε αυτό θα βοηθούσε η πεζοδρόμηση του κεντρικού δρόμου της αγοράς η 28 Οκτωβρίου. Ζητούμε ΣΥΓΓΝΩΜΗ από τους καταναλωτές που δεν απόλαυσαν μια ευχάριστη βόλτα χωρίς αυτοκίνητα..

Η δημοτική αρχή της πόλης μας είχε δεσμευτεί και είχε λάβει απόφαση για το κλείσιμο της κεντρικής οδού το απόγευμα της ημέρας εκείνης για τις ώρες 5μμ-9μμ . Δυστυχώς όμως η τροχαία Μεγάρων μέσω του Διοικητή της μας δήλωσε ότι αδυνατεί να αναλάβει το κλείσιμο των οδών και δεν τοποθέτησε τα μεταλλικά κιγκλιδώματα . Η βοήθεια της τροχαίας ήταν ανύπαρκτη καθώς όπως ισχυρίστηκαν δεν υπήρχε προσωπικό για να τοποθετηθεί στα σημεία που έπρεπε να ήταν κλειστοί οι δρόμοι.. Με την βοήθεια των καταστηματαρχών τοποθετήθηκαν κορδέλες για το κλείσιμο των οδών όμως συμπολίτες μας τις παρέσυραν και διέσχιζαν τον δρόμο ανενόχλητοι με κίνδυνο να προκαλέσουν ατύχημα.  

Λυπούμαστε πολύ που η Δημοτική αρχή και η Τροχαία Μεγάρων δεν βοηθά τα καταστήματα της πόλης να προσπαθήσουν να κρατήσουν τον κόσμο των Μεγάρων στην αγορά των Μεγάρων και ελπίζουμε σε επόμενη εκδήλωση να είναι μαζί μας πιο ουσιαστικά. 

Με τιμή

το Δ.Σ.

Tags: